Lirik Lagu NSG X Cici Fani - GOYANG

Lirik Lagu Goyang

NSG X Cici Fani - GOYANG

"Goyang"

Dari pada hati galau
Mendingan kita senang senang
Lupakan masa lampau
Ayo kita goyang goyang
Kalau kau malu malu
Kesempatan kan terbuang
Ayo semua kita maju
Mari kita joget sayang

Move move move your body
Dance dance dance with me
Move move move your body
Dance dance dance with me

Goyang digoyang
Mari kemari sayang
Yuk bilang EEEAA
Boleh teriak EEEAAA
Sambil bilang chaia chaia
Boleh bilang haia haia
Sambil teriak EEEAAA
Boleh teriak EEEAAA

Move move move your body
Dance dance dance with me
Move move move your body
Dance dance dance with me

Goyang digoyang
Mari kemari sayang
Yuk bilang EEEAA
Boleh teriak EEEAAA
Sambil bilang chaia chaia
Boleh bilang haia haia
Sambil teriak EEEAAA
Boleh teriak EEEAAA

123 Gooo

Move move move your body
Dance dance dance with me
Move move move your body
Dance dance dance with me

Move move move your body
Dance dance dance with me
Move move move your body
Dance dance dance with me

Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu NSG X Cici Fani - GOYANG mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Lirik Lagu Pertama Kali - Shaa

Lirik Lagu Pertama Kali

Pertama Kali - Shaa

Pertama Kali
Ku Kenalkan dirimu
Betapa Indahnya
Bila Kau senyum

Pertama Kali
Ku Rapat denganmu
Baruku tahu kau
Amat bermakna padaku

Aku tahu kau sudah berpunya
Tapi Ku sanggup menunggu selamanya
Hingga kini aku menanti
Mengapa Sikit engkau tidak mengerti

Mengapa Kini engkau berbagi
Aku Disini tetap akan menanti
Puasku Rayu puas memujuk
Kau Tetap dengan egomu untuk meninggalkan ku

Waktu Kau rapuh aku yang kau tuju
Bila Ku merindu kau pergi menjauh
Pertama Kali
Ku Kenalkan dirimu

Betapa Indahnya
Bila Kau senyum
Aku Tahu ku bukan pilihanmu
Tapi Ku tahu ku hanya cinta kamu

Pertama Kali
Ku Dilukai

***Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Pertama Kali - Shaa mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Lirik Lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir AF8

Lirik Lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan


Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir AF8 mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Lirik Lagu Pesan Nuju Sulu – Eisner Nala

Lirik Lagu Pesan Nuju Sulu


Bulan padah ka iya
Aku lelengau ke iya
Ibun pengerindu tua iya
Taja tua iya jauh menua

Aku besampi ke Petara
Ibun ati mulut enggau mata iya
Anang ngasuh ati iya mudah
Deka diruga urang ketiga

Aku tetap nganti
Enda mudah ku berubah ati
Anang irau ambai asi, peraja mata

Keterubah iya pesan aku nuju sulu
Ibun ati nuan taja aku ditu jauh

Nuan nemu aku ditu
Ngitung hari enda badu
Enda sabar deka betemu, begulai baru

Aku tetap nganti
Enda mudah ku berubah ati
Anang irau ambai asi, peraja mata

Keterubah iya pesan aku nuju sulu
Ibun ati nuan taja aku ditu jauh
Nuan nemu aku ditu
Ngitung hari enda badu
Enda sabar deka betemu, begulai baru

Enda sabar deka betemu, begulai baru

Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Pesan Nuju Sulu – Eisner Nala mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Lirik Lagu Bersenjagurau – Senar Senja

Lirik Lagu Bersenjagurau


Langit senja bawa aku
bermain bersama di hari yang cerah

Kicau burung bernyanyi lah
temani hangatnya senyuman indahnya
Lupakan gundahmu
Luapkan senyummu
Lukiskan manisnya
Bersenjagurau
Berdua denganku

Kicau burung bernyanyi lah
temani hangatnya senyuman indahnya
Lupakan gundahmu
Luapkan senyummu
Lukiskan manisnya
Bersenjagurau

Lupakan gundahmu
Luapkan senyummu
Lukiskan manisnya
Bersenjagurau
Berdua denganku

Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Bersenjagurau Senar Senja mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Lirik Lagu Dialog Hujan – Senar Senja

Lirik Lagu Dialog Hujan


Bicara rindu
Bicara haru
Luangkan ruang imajimu

Bernyanyi merdu
Bernyanyi sendu
Bebaskan birunya hatimu

Tanpa kata tanpa nada
Rintik hujan pun menafsirkan kedamaian
Hanya rasa hanya prasangka
yang terdengar di dalam Dialog Hujan

Tanpa kata tanpa nada
Rintik hujan pun menafsirkan kedamaian
Hanya rasa hanya prasangka
yang terdengar di dalam

Tanpa kata tanpa nada
Rintik hujan pun menafsirkan kedamaian
Hanya rasa hanya prasangka
yang terdengar di dalam Dialog Hujan

Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Dialog Hujan Senar Senja mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.

Lirik Lagu Vita Alvia – Kedanan

Lirik Lagu Kedanan


sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan
opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati
riko hang isun kedani

sing koyo biasae isun koyo gedigi
duwe roso demen kari kenemenen
buru ketemu pisan ati wing sing karuan
rasane koyo wong kedanan, opo mulo sun iki kendanan

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko
raino bengi anane sun mung ngangen angen
mandaneo biso nyanding riko

riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani
riko hang dadi pujane ati, riko hang isun kedani

Disclaimer :  Blog http://liriklaguapih.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download Lagu Vita Alvia Kedanan mp3. Blog  ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu saja.Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.